Το λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού της Booklux λειτουργεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια με συσκευές Windows, macOS, iOS και Android.

Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό κρατήσεων αισθητικών για το 2024;

Στη βιομηχανία ομορφιάς, η διαχείριση των ραντεβού και των κρατήσεων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Με το κατάλληλο λογισμικό κρατήσεων, μπορείτε να εξορθολογίσετε τις δραστηριότητές σας και να εστιάσετε περισσότερο στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες σας.

Μετά από εκτενή έρευνα και σύγκριση διαφόρων λογισμικών κρατήσεων, διαπιστώσαμε ότι το Booklux είναι το καλύτερο σύστημα κρατήσεων και λογισμικό προγραμματισμού αισθητικών για το 2024.

Βασικά χαρακτηριστικά του Booklux

#_1_skin-care-clinic-suitable-for-all-sizes#

Πολυγλωσσική Υποστήριξη

Το Booklux υποστηρίζει 25+ γλώσσες, διευκολύνοντας τους αισθητικούς και τους πελάτες από διαφορετικά υπόβαθρα να χρησιμοποιούν το σύστημα απρόσκοπτα.

Εφαρμογές πελάτη και διαχείρισης

Το Booklux περιλαμβάνει δωρεάν εφαρμογές για κινητά τόσο για πελάτες όσο και για διαχείριση, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση στον προγραμματισμό και τις λειτουργίες διαχείρισης ραντεβού εν κινήσει.

Προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις

Η Booklux σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε πλήρως τις ειδοποιήσεις email, SMS και εντός εφαρμογής, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες και το προσωπικό σας παραμένουν ενημερωμένοι για τα ραντεβού τους.

Χαρακτηριστικά κράτησης

Η Booklux προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών κράτησης για να βελτιστοποιήσετε την επιχείρησή σας με την αισθητική:

 • Διαχείριση χρηστών και ρόλων
 • Διαχείριση πολλαπλών τοποθεσιών
 • Εύκολη διαχείριση συσκευών
 • Αυτόματες ή μη αυτόματες επιβεβαιώσεις κράτησης
 • Εξατομικευμένο ημερολόγιο κρατήσεων
 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση
 • Ενοποίηση με οποιαδήποτε ιστοσελίδα
 • Μοναδική σελίδα κρατήσεων για εύκολη κοινή χρήση
 • Αποκλειστική εφαρμογή πελατών για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη
 • Πλήρης έλεγχος στις κρατήσεις και τις ρυθμίσεις

Διαχείριση χρηστών και ρόλων

Με το Booklux, μπορείτε να διαχειριστείτε τα δικαιώματα και τις ειδοποιήσεις για κάθε χρήστη, διασφαλίζοντας ότι τα μέλη της ομάδας σας έχουν την κατάλληλη πρόσβαση και τις πληροφορίες που χρειάζονται για την αποτελεσματική εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Διαχείριση πολλαπλών τοποθεσιών

Η Booklux σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα πολλές τοποθεσίες επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης για τους πελάτες σας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που επισκέπτονται.

Εύκολη διαχείριση συσκευών

Η διαχείριση του Booklux μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή, καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση των συναντήσεων, των χρονοδιαγραμμάτων και των πληροφοριών πελατών ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από την τοποθεσία της επιχείρησής σας.

Γιατί να επιλέξετε το Booklux;

Το Booklux ξεχωρίζει από άλλα λογισμικά κρατήσεων για αισθητικούς λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων του:

 • Πολυγλωσσική υποστήριξη
 • Εφαρμογές πελάτη και διαχείρισης για εύκολη πρόσβαση
 • Προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις για να ενημερώνονται όλοι
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή για απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης
 • Ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών που καλύπτουν όλες τις πτυχές της επιχείρησής σας
 • Συνεχείς ενημερώσεις και βελτιώσεις για να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό

Η Booklux προσφέρει επίσης επιλογές αυτοματισμού που κάνουν τη διαχείριση της επιχείρησής σας με την αισθητική σας παιχνιδάκι. Από τις αυτόματες επιβεβαιώσεις κρατήσεων έως τις επαναλαμβανόμενες κρατήσεις, η Booklux σας καλύπτει.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Είναι το Booklux κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις;
  Ναι, το Booklux είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις, καθώς προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων στις ανάγκες των αισθητικών και είναι εύκολο στη ρύθμιση και χρήση.
 • Μπορώ να ενσωματώσω το Booklux στον ιστότοπό μου;
  Απολύτως! Το Booklux μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο και μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε μια προβολή κράτησης ή ένα κουμπί για να ανοίξετε μια προβολή κράτησης φιλική προς κινητά στον ιστότοπό σας.
 • Πόσο κοστίζει το Booklux;
  Το Booklux προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 21 ημερών, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε τις δυνατότητες και τις δυνατότητές του χωρίς καμία δέσμευση. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλληλο πρόγραμμα συνδρομής με βάση τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.
 • Μπορώ να προσαρμόσω το Booklux ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία της επιχείρησής μου;
  Ναι, το Booklux σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε το ημερολόγιο κρατήσεών σας και να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση της πλατφόρμας ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία της επιχείρησής σας.
 • Είναι ασφαλές το Booklux;
  Η Booklux λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και χρησιμοποιεί βιομηχανικά πρότυπα κρυπτογράφησης και μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας και των πληροφοριών των πελατών σας.
 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Booklux στην κινητή συσκευή μου;
  Ναι, η Booklux προσφέρει δωρεάν εφαρμογές για κινητά τόσο για τη διαχείριση όσο και για τους πελάτες, διευκολύνοντας τη διαχείριση της επιχείρησής σας και των ραντεβού σας από οποιαδήποτε συσκευή.

Συμπερασματικά

Συμπερασματικά, το Booklux είναι το καλύτερο λογισμικό κρατήσεων για αισθητικούς το 2024, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών, μια διαισθητική διεπαφή και εξαιρετική υποστήριξη για την επιχείρησή σας. Με το Booklux, μπορείτε να εστιάσετε στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στους πελάτες σας, ενώ παράλληλα διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα ραντεβού και τα προγράμματά σας. Δοκιμάστε τη Booklux σήμερα και δείτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει για την επιχείρησή σας!

Για να μάθετε περισσότερα για το Booklux και για να δείτε πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.booklux.com/el/skin-care-clinic-booking-system

Ξεκινήστε με το Booklux σήμερα!

Δοκιμάστε 21 ημέρες δωρεάν. Ακύρωση ανά πάσα στιγμή.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή

4.7 (55 ratings)

Πνευματικά δικαιώματα © 2011-2024 Booklux OÜ. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.