Bookluxov softver za zakazivanje sastanaka radi besprijekorno i sigurno s Windows, macOS, iOS i Android uređajima.

Koji je najbolji softver za rezervaciju tehničara za trepavice u 2024.?

Kao tehničar za trepavice, jedan od najvažnijih aspekata vođenja uspješnog poslovanja je učinkovito upravljanje terminima i rezervacijama. Uz sve veći broj dostupnih softverskih opcija, može biti izazovno pronaći onu pravu koja odgovara vašim potrebama.

Nakon temeljitog istraživanja i usporedbe, otkrili smo da je Booklux najbolji softver za rezervacije za tehničare za trepavice u 2024. U ovom postu na blogu raspravljat ćemo o njegovim značajkama, prednostima i razlozima zašto se izdvaja od konkurencije.

Ključne značajke Bookluxa za tehničare za trepavice

#_1_eyebrows-lashes-suitable-for-all-sizes#

Višejezična podrška: 25+ jezika

Booklux nudi višejezičnu podršku, što ga čini dostupnim korisnicima širom svijeta. Uz dostupnost više od 25 profesionalno prevedenih jezika, možete prilagoditi i prevesti sav sadržaj svoje rezervacije, uključujući personalizirane e-poruke i tekstualne poruke, na bilo koji jezik koji želite.

Klijentske i administratorske aplikacije s besplatnim mobilnim aplikacijama

Booklux nudi klijentske i administratorske aplikacije, zajedno s besplatnim mobilnim aplikacijama za Android i iOS uređaje. To osigurava besprijekorno upravljanje rezervacijama na bilo kojem uređaju, pomaže vam da ostanete organizirani i da vaši klijenti budu zadovoljni.

Potpuno prilagodljive obavijesti putem e-pošte, SMS-a i unutar aplikacije

Ostanite povezani sa svojim klijentima putem potpuno prilagodljive e-pošte, SMS-a i obavijesti unutar aplikacije. Booklux vam omogućuje da prilagodite poruke obavijesti za različite ljude i lokacije, osiguravajući pravovremene podsjetnike i ažuriranja za svoje klijente.

Značajke rezervacije i upravljanja

Booklux nudi opsežan popis značajki za rezervaciju i upravljanje dizajniranih da vam pomognu u glatkom vođenju posla tehničara za trepavice:

 • Upravljanje korisnicima i ulogama: upravljajte pravima i obavijestima po korisniku.
 • Upravljanje više lokacija: jednostavno rukovanje više poslovnih lokacija na jednom mjestu.
 • Automatske ili ručne potvrde rezervacija.
 • Personalizirani kalendar rezervacija.
 • Jednostavna integracija s bilo kojim web mjestom ili platformom društvenih medija.
 • Namjenska korisnička aplikacija, Agado, za besprijekorno iskustvo rezervacije.
 • Potpuna kontrola nad vašim postavkama rezervacije.
 • Stvorite i upravljajte radnim rasporedima i smjenama za svoj tim.
 • Postavite automatska plaćanja za svoju tvrtku.
 • Detaljna povijest rezervacija za uvide i preporuke.

Jednostavan za korištenje i dostupan na svakom uređaju

Booklux je dizajniran da bude jednostavan za korištenje i dostupan na svakom uređaju, uključujući stolno računalo, prijenosno računalo, tablet i mobilne uređaje. To osigurava da vi i vaši klijenti možete jednostavno upravljati sastancima i rezervacijama, bilo kada i bilo gdje.

Skalabilan za tvrtke svih veličina

Bez obzira jeste li samostalni tehničar za trepavice ili vodite veliki tim, Bookluxov softver za rezervacije lako se prilagođava vašim potrebama. Sa svojim fleksibilnim značajkama može rasti i podržati vaše poslovanje u svakoj fazi.

Opsežne integracije i mogućnosti prilagodbe

Booklux nudi unaprijed izgrađene integracije s pouzdanim tvrtkama diljem svijeta, omogućujući vam da izgradite vlastito prilagođeno rješenje sustava rezervacija ili stvorite nove integracije između različitih aplikacija koje koriste vaši klijenti. Njegove postavke daju vam potpunu kontrolu nad vašim rezervacijama, pomažući vam da konfigurirate ponuđene usluge prema svojim potrebama.

Zašto odabrati Booklux za svoj posao tehničara za trepavice?

Nekoliko je razloga zašto se Booklux ističe kao najbolji softver za rezervacije za tehničare za trepavice:

 • Brzo i jednostavno postavljanje, s besplatnim probnim razdobljem od 21 dana i nije potrebna kreditna kartica.
 • Neograničen broj lokacija, resursa, zaposlenika, usluga, rezervacija, klijenata i korisničkih računa.
 • Mogućnost dodavanja funkcije za automatsko generiranje računa i slanje nakon uspješnog plaćanja.
 • Izvezite odabrane grupe kupaca ili sve kupce u Mailchimp za lijepo dizajnirane kampanje putem e-pošte.
 • Jednostavno postavite trajanje usluga i cijene za različite zaposlenike koji pružaju iste usluge.
 • Smanjite skupo nepojavljivanje i otkazivanje u zadnji tren uz pravovremene podsjetnike i obavijesti.

Booklux također nudi razne mogućnosti automatizacije, uključujući automatske potvrde rezervacija i slanje zahvalnica kupcima, što vam pomaže uštedjeti vrijeme i poboljšati lojalnost kupaca.

Često postavljana pitanja

 • Koliko košta Booklux?
  Booklux nudi besplatno probno razdoblje od 21 dana bez potrebe za kreditnom karticom. Nakon probnog razdoblja možete birati između njihovih planova cijena na temelju svojih potreba. Posjetite njihovu web stranicu za više informacija o cijenama.
 • Mogu li integrirati Booklux sa svojim web mjestom?
  Da, možete jednostavno dodati prikaz rezervacije ili gumb za otvaranje prikaza rezervacije prilagođenog mobilnim uređajima na bilo kojoj web stranici. Booklux također nudi jedinstvenu stranicu za rezervacije koju možete podijeliti na svojoj Instagram biografiji, Facebook stranici ili bilo kojoj drugoj platformi.
 • Je li Booklux pogodan i za druge kozmetičke usluge?
  Da, Booklux je svestran softver za rezervacije prikladan za razne kozmetičke usluge, uključujući frizerske salone, toplice i salone za nokte, među ostalima.
 • Podržava li Booklux online plaćanja?
  Da, Booklux vam omogućuje postavljanje automatskih plaćanja za vaše poslovanje, sigurno prihvaćanje digitalnih plaćanja sa svih uređaja i uobičajenih metoda plaćanja, a dolazi i s modulom za izvješćivanje o plaćanju.
 • Mogu li upravljati s više lokacija s Bookluxom?
  Da, Booklux podržava upravljanje više lokacija, što vam omogućuje otvaranje novih poslovnih lokacija bilo gdje u svijetu i upravljanje njima na jednostavan način na jednom mjestu.
 • Je li Booklux dostupan na mobilnim uređajima?
  Da, Booklux nudi besplatne mobilne aplikacije i za klijente i za administratore. Aplikacija Agado za kupčeve rezervacije radi odlično na svim Windows, macOS, iOS i Android uređajima, pružajući najbolje korisničko iskustvo za vas i vaše klijente.

U zaključku

Zaključno, Booklux je najbolji softver za rezervacije za tehničare za trepavice u 2024., koji nudi snažne značajke, besprijekorne integracije i korisničko sučelje. Mogućnosti njegove skalabilnosti i prilagodbe čine ga savršenim izborom za tvrtke svih veličina, pomažući im uštedjeti vrijeme, poboljšati korisničko iskustvo i povećati svoju klijentelu. Isprobajte Booklux danas i doživite razliku koju može učiniti za vaš posao tehničara za trepavice.

Da biste saznali više o Bookluxu i vidjeli kako može pomoći vašem poslovanju da napreduje, posjetite sljedeću poveznicu: https://www.booklux.com/hr/eyebrows-lashes-booking-system

Započnite s Bookluxom danas!

Isprobajte 21 dan besplatno. Otkaži bilo kada.

Započni besplatnu probu

4.7 (56 ratings)

Autorska prava © 2011-2024 Booklux OÜ. Sva prava pridržana.