Bookluxov softver za zakazivanje sastanaka radi besprijekorno i sigurno s Windows, macOS, iOS i Android uređajima.

Koji je najbolji softver za rezervaciju kozmetičkih salona u 2024.?

Potraga za savršenim sustavom rezervacija kozmetičkih salona i softverom za zakazivanje može biti zastrašujuća, s brojnim opcijama dostupnim na tržištu. Nakon opsežnog istraživanja i analize, jasno je da se Booklux ističe kao najbolji sustav rezervacija kozmetičkih salona za 2024. godinu.

Booklux nudi izvanredno iskustvo i za vlasnike kozmetičkih salona i za njihove klijente, što ga čini najboljim softverom za rezervacije za mala poduzeća. U ovom postu na blogu istražit ćemo značajke i prednosti Bookluxa i raspraviti zašto nadmašuje druge sustave rezervacija salona ljepote.

Značajke softvera za rezervacije Booklux

Booklux je prilagodljivo i skalabilno rješenje prikladno za tvrtke svih veličina, od malih neovisnih salona do velikih lanaca. Softver se bavi različitim profesijama i uslugama unutar industrije ljepote, uključujući ali ne ograničavajući se na: frizerske salone, brijačnice, vizažiste, kozmetičare, tehničare za trepavice, salone za nokte, salone za depilaciju te studije za tetoviranje i piercing.

Višejezična podrška: 25+ jezika

Booklux je dostupan na više od 25 jezika, što ga čini dostupnim korisnicima diljem svijeta. Ova višejezična podrška omogućuje vlasnicima kozmetičkih salona da udovolje raznolikom rasponu klijenata i prošire svoje poslovanje na globalnoj razini.

Aplikacija klijenta: uključujući besplatnu mobilnu aplikaciju

Booklux nudi namjensku klijentsku aplikaciju pod nazivom Agado, koja je dostupna za Android i iOS uređaje. Agado pruža najbolje korisničko iskustvo i brojne pogodnosti za vlasnike kozmetičkih salona i njihove klijente, poput jednostavnog rezerviranja, pravovremenih podsjetnika i personaliziranih ponuda.

Aplikacija za upravljanje: uključujući besplatnu mobilnu aplikaciju

Booklux nudi i aplikaciju za upravljanje koja je dostupna za Android i iOS uređaje. Ova aplikacija pomaže vlasnicima kozmetičkih salona da s lakoćom upravljaju svojim rezervacijama, rasporedima i članovima osoblja, osiguravajući glatko poslovanje.

Značajke rezervacije

Booklux nudi širok raspon mogućnosti rezerviranja koje zadovoljavaju potrebe vlasnika kozmetičkih salona i njihovih klijenata. Ove značajke uključuju:

 • Jednostavna online rezervacija i zakazivanje termina
 • Automatizirani podsjetnici i obavijesti
 • Prilagodljiv kalendar rezervacija
 • Upravljanje klijentima i praćenje povijesti
 • Upravljanje i raspoređivanje zaposlenika
 • Upravljanje resursima i uslugama
 • Ponavljajuće rezervacije i grupne rezervacije
 • Upravljanje listama čekanja
 • Obrada plaćanja i fakturiranje
 • Integracija s popularnim platformama i uslugama

Fleksibilni rasporedi i upravljanje smjenama

Booklux omogućuje vlasnicima kozmetičkih salona da s lakoćom kreiraju i upravljaju rasporedima i smjenama svog tima. Ova fleksibilnost osigurava da članovi osoblja mogu učinkovito raspodijeliti svoje vrijeme i pružiti najbolju uslugu svojim klijentima.

Ponavljajuće rezervacije

Uz Booklux, vlasnici kozmetičkih salona mogu jednostavno postaviti i upravljati ponavljajućim rezervacijama za svoje klijente. Ova značajka pomaže klijentima u održavanju dosljednog rasporeda termina i osigurava da vlasnici salona mogu maksimalno povećati svoje rezervacije i prihode.

Integracije i obrada plaćanja

Booklux se neprimjetno integrira s popularnim platformama i uslugama, što vlasnicima kozmetičkih salona olakšava upravljanje njihovim poslovanjem. Softver također podržava sigurna digitalna plaćanja sa svih uređaja i uobičajenih metoda plaćanja, osiguravajući nesmetan i praktičan proces plaćanja za klijente.

Zašto odabrati Booklux za svoj kozmetički salon?

Postoji nekoliko razloga zašto je Booklux najbolji izbor za softver za rezervaciju salona ljepote:

 • Jednostavno sučelje za klijente i vlasnike tvrtki
 • Prilagodljiv i prilagodljiv specifičnim potrebama vašeg salona ljepote
 • Višejezična podrška za opskrbu globalne klijentele
 • Sveobuhvatne značajke rezerviranja za učinkovito upravljanje terminima
 • Besprijekorna integracija s popularnim platformama i uslugama
 • Sigurna obrada plaćanja i fakturiranje

Uz Booklux, vlasnici kozmetičkih salona mogu jednostavno upravljati svojim rasporedima, članovima osoblja i rezervacijama, osiguravajući da mogu pružiti najbolju uslugu svojim klijentima.

Često postavljana pitanja

 • Kako mogu postaviti Booklux za svoj kozmetički salon?
  Postavljanje Bookluxa za vaš kozmetički salon jednostavno je i brzo. Možete jednostavno dodati prikaz ili gumb za rezervaciju na svoju web stranicu ili jednostavno podijeliti svoju jedinstvenu Booklux stranicu za rezervaciju na svojim profilima na društvenim mrežama. Ako trebate pomoć, tim Bookluxa uvijek je spreman pomoći vam da započnete.
 • Koliko košta Booklux?
  Booklux nudi 21-dnevno besplatno probno razdoblje, što vam omogućuje da testirate softver prije nego što se obvežete na plaćeni plan. Nema skrivenih naknada ili dugoročnih ugovora, a možete ih otkazati bilo kada. Pojedinosti o cijenama možete pronaći na web stranici Bookluxa.
 • Mogu li koristiti Booklux na svom mobilnom uređaju?
  Da, Booklux nudi besplatne mobilne aplikacije za klijente (Agado) i za upravljanje, dostupne za Android i iOS uređaje. Ove aplikacije pružaju besprijekorno iskustvo za rezerviranje i upravljanje sastancima u pokretu.
 • Integrira li se Booklux s drugim platformama i uslugama?
  Booklux se integrira s popularnim platformama i uslugama kao što su Google Analytics, Google Tag Manager, Meta Facebook Pixel i Mailchimp, što olakšava upravljanje vašim poslovanjem i marketinškim naporima.
 • Kako mogu prihvatiti plaćanja putem Bookluxa?
  Booklux podržava sigurnu digitalnu obradu plaćanja sa svih uređaja i uobičajenih metoda plaćanja. Možete postaviti automatska plaćanja za svoje klijente, čineći proces plaćanja praktičnijim i poboljšavajući vaš novčani tok.
 • Mogu li prilagoditi postupak rezervacije za svoj salon ljepote?
  Da, Booklux nudi kalendar rezervacija koji se može prilagoditi i razne postavke za prilagođavanje postupka rezervacije specifičnim potrebama vašeg kozmetičkog salona. Također možete prevesti i prilagoditi sav sadržaj rezervacija, uključujući e-poštu i tekstualne poruke, kako bi odgovarao vašem brendu.

U zaključku

Zaključno, odabir pravog softvera za rezervaciju kozmetičkih salona ključan je za pojednostavljenje termina, upravljanje osobljem i poboljšanje korisničkog iskustva. Sa svojim robusnim značajkama i mogućnostima, naš preporučeni softver ističe se kao vodeći izbor za salone ljepote u 2024. Otkrijte prednosti za sebe i gledajte kako vaš salon cvjeta.

Da biste saznali više o Bookluxu i vidjeli kako može pomoći vašem poslovanju da napreduje, posjetite sljedeću poveznicu: https://www.booklux.com/hr/salon-booking-system

Započnite s Bookluxom danas!

Isprobajte 21 dan besplatno. Otkaži bilo kada.

Započni besplatnu probu

4.7 (59 ratings)

Autorska prava © 2011-2024 Booklux OÜ. Sva prava pridržana.