De afsprakenplanningssoftware van Booklux werkt naadloos en veilig met Windows-, macOS-, iOS- en Android-apparaten.

Wat is de beste boekingssoftware voor squashbanen in 2024?

Als eigenaar of manager van een squashclub kan het een uitdaging zijn om het perfecte boekingssysteem te vinden. Met zoveel beschikbare opties is het van cruciaal belang om boekingssoftware te kiezen die voldoet aan de specifieke behoeften van uw club en een naadloze ervaring voor uw klanten verzekert. Na uitgebreid onderzoek hebben we ontdekt dat **Booklux** opvalt als het beste boekingssysteem en planningssoftware voor squashbanen voor 2024.

In deze blogpost gaan we dieper in op de functies die Booklux tot de beste keuze maken voor beheersoftware voor squashbanen, en leggen we uit waarom het een onmisbare boekingsapp is voor kleine bedrijven in de sportindustrie. Aan het einde van dit bericht begrijp je waarom Booklux de ultieme oplossing is voor jouw squashclub.

Belangrijkste kenmerken van Booklux

Booklux is ontworpen voor squashclubs van elke omvang en biedt een uitgebreide reeks functies die het boekingsproces stroomlijnen en het algehele clubbeheer verbeteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die Booklux tot de beste keuze maken voor boekingssoftware voor squashbanen:

1. Gebruiksvriendelijke interface

Booklux heeft een gebruiksvriendelijke interface die zowel intuïtief als visueel aantrekkelijk is. Het maakt het beheren van uw squashbanen een fluitje van een cent en zorgt ervoor dat zowel u als uw klanten een plezierige ervaring hebben met het gebruik van het platform.

2. Aanpasbare boekingsopties

Met Booklux kunt u uw boekingsopties aanpassen, inclusief beschikbare tijdsloten, duur en prijzen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw squashclub elke klant een persoonlijke ervaring kan bieden, waardoor herhaalboekingen en loyaliteit worden aangemoedigd.

3. Geautomatiseerde meldingen en herinneringen

Met Booklux kun je automatische meldingen en herinneringen instellen voor je klanten, zodat ze nooit een boeking missen. Deze functie helpt no-shows en last-minute annuleringen te verminderen, waardoor uw club uiteindelijk tijd en geld bespaart.

Extra boekingsfuncties

Booklux biedt een breed scala aan extra functies die uw squashclub kunnen helpen soepeler en efficiënter te laten werken. Deze functies omvatten:

 • - Portemonnee: stelt klanten in staat om het geld van eerdere annuleringen opnieuw te gebruiken om nieuwe tijdslots te boeken, waardoor u wordt bespaard op restituties, bankkosten en overstaptijden.
 • - Automatische verlichting: bespaar geld op elektriciteitsrekeningen door uw verlichtingssysteem te automatiseren op basis van boekingstijden.
 • - Big Screen & Kiosk Mode: Toon een overzicht van boekingen op een externe monitor of TV, of gebruik kiosk mode voor 24/7 selfservice.
 • - Veilige biometrische toegang: automatiseer de toegang van klanten met de cloudgebaseerde biometrische oplossing van Gatenet, waarbij klanten worden herkend op gezicht, handpalm of vingerafdruk.
 • - Toegang met code/kaart: stuur automatisch gegenereerde toegangscodes via sms of e-mail naar klanten na succesvolle boeking en betaling.
 • - Teambeheer: creëer individuele gebruikersaccounts voor medewerkers om hun boekingen te beheren en voor te bereiden.
 • - Meertalige ondersteuning: Professioneel vertaald in meer dan 25 talen, zodat u alle boekingsinhoud kunt aanpassen en vertalen naar elke taal.
 • - Integraties: maak verbinding met vooraf gebouwde integraties met vertrouwde bedrijven over de hele wereld.
 • - Analyse: krijg inzicht in de meest winstgevende en populaire services, evenals het aantal nieuwe klanten.
 • - Agado-app: een speciale app voor het boeken van klanten die de beste gebruikerservaring en vele voordelen biedt voor zowel u als uw klanten.

Wat maakt Booklux anders?

Booklux onderscheidt zich van andere boekingssoftware voor squashbanen door zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functies. Met een focus op het bieden van een naadloze ervaring voor zowel clubeigenaren als klanten, is Booklux een essentiële tool voor elke squashclub die zijn boekings- en beheerprocessen wil verbeteren.

Eenvoudige integratie

Booklux is eenvoudig te integreren met uw bestaande website, of u kunt gebruik maken van de unieke Booklux boekingspagina die automatisch voor u wordt aangemaakt. Dit betekent dat u het platform direct kunt gaan gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het bouwen van een nieuwe website of het doorvoeren van ingrijpende wijzigingen aan uw bestaande website.

Betaalbaarheid en gratis proefperiode

Booklux biedt een gratis proefperiode van 21 dagen, zodat u het platform en de functies ervan kunt testen voordat u een abonnement neemt. Dit maakt het een betaalbare optie voor kleine bedrijven en zorgt ervoor dat u zeker bent van uw keuze voordat u in de software investeert.

Waarom kiezen voor Booklux voor je squashclub?

Er zijn verschillende redenen waarom Booklux de beste keuze is voor de boekingssoftware van jouw squashclub:

 • - Gebruiksvriendelijke interface en aanpasbare opties.
 • - Een breed scala aan functies die zijn ontworpen om uw boekingsproces te stroomlijnen en het clubbeheer te verbeteren.
 • - Eenvoudige integratie met je bestaande website of een unieke Booklux boekingspagina.
 • - Meertalige ondersteuning voor een meer inclusieve boekingservaring.
 • - Een gratis proefperiode van 21 dagen om het platform te testen voordat u zich vastlegt.
 • - Toegewijde klantenondersteuning om u te helpen het meeste uit de software te halen.

Booklux biedt verschillende automatiseringsopties die je squashclub kunnen helpen efficiënter te werken, geld te besparen en een betere ervaring voor je klanten te bieden.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik Booklux integreren met mijn bestaande website?
  U kunt eenvoudig een boekingsweergave of -knop toevoegen aan uw bestaande website, zodat klanten rechtstreeks vanaf uw site toegang hebben tot het Booklux-platform. U kunt ook de unieke Booklux-boekingspagina gebruiken die voor uw club beschikbaar is.
 • Is Booklux geschikt voor kleine squashclubs?
  Absoluut! Booklux is ontworpen om tegemoet te komen aan squashclubs van elke omvang en biedt een uitgebreide set functies die elke club kan helpen het boekingsproces te stroomlijnen en het algehele beheer te verbeteren.
 • Kan ik Booklux in mijn voorkeurstaal gebruiken?
  Ja, Booklux ondersteunt meer dan 25 talen, zodat je alle boekingscontent, inclusief gepersonaliseerde e-mails en sms-berichten, kunt aanpassen en vertalen naar elke taal die je nodig hebt.
 • Wat voor ondersteuning biedt Booklux?
  Booklux biedt toegewijde klantenondersteuning om u te helpen het meeste uit de software te halen en eventuele problemen op te lossen. U kunt het ondersteuningsteam bereiken via e-mail, livechat of telefoon.
 • Zijn er extra functies die ik aan mijn Booklux-abonnement kan toevoegen?
  Booklux biedt een reeks extra functies, zoals portemonnee, automatische verlichting, groot scherm en kioskmodus, veilige biometrische toegang en toegang met code/kaart, om u te helpen de activiteiten van uw club verder te automatiseren en te verbeteren. Voor sommige functies zijn mogelijk extra kosten of abonnementen vereist.
 • Kan ik mijn boekingsgegevens uit Booklux exporteren voor verdere analyse?
  Ja, je kunt je boekingsgegevens downloaden en exporteren vanuit Booklux voor verdere analyse. Bovendien kunt u het platform verbinden met Google Analytics, Google Tag Manager en Meta Facebook Pixel voor meer gedetailleerde inzichten en optimalisatie.

Ten slotte

Kortom, Booklux is de beste boekingssoftware voor squashbanen in 2024 en biedt een uitgebreide, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor squashclubs van elke omvang. Met zijn brede scala aan functies en automatiseringsopties kan Booklux u helpen uw boekingsproces te stroomlijnen, het clubbeheer te verbeteren en uw klantervaring te verbeteren. Probeer vandaag nog de gratis proefperiode van 21 dagen en ervaar zelf het verschil.

Voor meer informatie over Booklux en om te zien hoe het uw bedrijf kan laten groeien, gaat u naar de volgende link: https://www.booklux.com/nl/squash-courts-booking-system

Ga vandaag nog aan de slag met Booklux!

Probeer 21 dagen gratis. Annuleer op elk moment.

Start gratis proefperiode

4.7 (104 ratings)

Copyright © 2011-2024 Booklux OÜ. Alle rechten voorbehouden.