Bookluxs avtaleplanleggingsprogramvare fungerer sømløst og sikkert med Windows-, macOS-, iOS- og Android-enheter.

Hva er den beste bestillingsprogramvaren for squashbaner i 2024?

Som eier eller leder av squashklubber kan det være en utfordring å finne det perfekte bookingsystemet. Med så mange tilgjengelige alternativer er det avgjørende å velge en bestillingsprogramvare som imøtekommer klubbens spesifikke behov og sikrer en sømløs opplevelse for kundene dine. Etter omfattende undersøkelser har vi oppdaget at **Booklux** skiller seg ut som det beste bestillingssystemet for squashbaner og planleggingsprogramvare for 2024.

I dette blogginnlegget vil vi dykke ned i funksjonene som gjør Booklux til det beste valget for administrasjonsprogramvare for squashbaner, og forklare hvorfor det er en må-ha booking-app for små bedrifter i sportsbransjen. Mot slutten av dette innlegget vil du forstå hvorfor Booklux er den ultimate løsningen for din squashklubb.

Nøkkelfunksjoner til Booklux

Booklux er designet for å imøtekomme squashklubber i alle størrelser, og gir et omfattende sett med funksjoner som effektiviserer bestillingsprosessen og forbedrer den generelle klubbledelsen. Her er noen av hovedfunksjonene som gjør Booklux til det beste valget for bestillingsprogramvare for squashbaner:

1. Enkelt å bruke grensesnitt

Booklux har et brukervennlig grensesnitt som er både intuitivt og visuelt tiltalende. Det gjør det enkelt å administrere squashbanene dine, og sikrer at både du og kundene dine får en hyggelig opplevelse ved å bruke plattformen.

2. Tilpassbare bestillingsalternativer

Booklux lar deg tilpasse bestillingsalternativene dine, inkludert tilgjengelige tidsluker, varigheter og priser. Denne fleksibiliteten sikrer at squashklubben din kan tilby en personlig opplevelse for hver klient, og oppmuntrer til gjentatte bestillinger og lojalitet.

3. Automatiserte varsler og påminnelser

Med Booklux kan du sette opp automatiske varsler og påminnelser for kundene dine, slik at de aldri går glipp av en bestilling. Denne funksjonen bidrar til å redusere manglende oppmøte og kanselleringer i siste liten, og sparer til slutt tid og penger for klubben din.

Ytterligere bestillingsfunksjoner

Booklux tilbyr et bredt spekter av tilleggsfunksjoner som kan hjelpe squashklubben din til å fungere jevnere og mer effektivt. Disse funksjonene inkluderer:

 • - Lommebok: Gjør det mulig for kunder å gjenbruke pengene fra tidligere kanselleringer for å bestille nye tidsluker, og sparer deg for refusjoner, bankgebyrer og overføringstider.
 • - Automatisk belysning: Spar penger på strømregningen ved å automatisere belysningssystemet i henhold til bestillingstider.
 • - Storskjerm og kioskmodus: Vis en oversikt over bestillinger på en ekstern skjerm eller TV, eller bruk kioskmodus for 24/7 selvbetjening.
 • - Sikker biometrisk tilgang: Automatiser kundetilgang med Gatenets skybaserte biometriske løsning, og gjenkjenne kunder ved ansikt, håndflate eller fingeravtrykk.
 • - Tilgang med kode/kort: Send automatisk genererte adgangskoder via tekstmelding eller e-post til kunder etter vellykket bestilling og betaling.
 • - Teamledelse: Opprett individuelle brukerkontoer for ansatte for å administrere og forberede bestillingene deres.
 • - Multi-Language Support: Profesjonelt oversatt over 25 språk, slik at du kan tilpasse og oversette alt bookinginnhold til et hvilket som helst språk.
 • - Integrasjoner: Koble til med forhåndsbygde integrasjoner med pålitelige selskaper over hele verden.
 • - Analytics: Få innsikt i de mest lønnsomme og populære tjenestene, samt antall nye kunder.
 • - Agado-appen: En dedikert kundebestillingsapp som tilbyr den beste brukeropplevelsen og mange fordeler for både deg og kundene dine.

Hva skiller Booklux?

Booklux skiller seg ut fra andre bestillingsprogramvare for squashbaner på grunn av sin fleksibilitet, brukervennlighet og omfattende funksjoner. Med fokus på å gi en sømløs opplevelse for både klubbeiere og kunder, er Booklux et viktig verktøy for enhver squashklubb som ønsker å forbedre sine booking- og administrasjonsprosesser.

Enkel integrasjon

Booklux kan enkelt integreres med din eksisterende nettside, eller du kan bruke den unike Booklux bookingsiden som automatisk opprettes for deg. Dette betyr at du kan begynne å bruke plattformen med en gang uten å måtte bekymre deg for å bygge en ny nettside eller gjøre omfattende endringer i den eksisterende.

Rimelig pris og gratis prøveversjon

Booklux tilbyr en 21-dagers gratis prøveversjon, slik at du kan teste plattformen og dens funksjoner før du forplikter deg til et abonnement. Dette gjør det til et rimelig alternativ for små bedrifter og sikrer at du er trygg på valget ditt før du investerer i programvaren.

Hvorfor velge Booklux for squashklubben din?

Det er flere grunner til at Booklux er det beste valget for din squashklubbs bookingprogramvare:

 • - Brukervennlig grensesnitt og tilpassbare alternativer.
 • - Et bredt spekter av funksjoner designet for å strømlinjeforme bestillingsprosessen og forbedre klubbledelsen.
 • - Enkel integrasjon med din eksisterende nettside eller en unik Booklux bookingside.
 • - Flerspråklig støtte for en mer inkluderende bestillingsopplevelse.
 • - En 21-dagers gratis prøveperiode for å teste plattformen før du forplikter deg.
 • - Dedikert kundestøtte for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av programvaren.

Booklux tilbyr ulike automatiseringsalternativer som kan hjelpe squashklubben din til å drive mer effektivt, spare penger og gi en bedre opplevelse for kundene dine.

ofte stilte spørsmål

 • Hvordan kan jeg integrere Booklux med min eksisterende nettside?
  Du kan enkelt legge til en bestillingsvisning eller -knapp på din eksisterende nettside, slik at kunder kan få tilgang til Booklux-plattformen direkte fra nettstedet ditt. Alternativt kan du bruke den unike Booklux-bestillingssiden for din klubb.
 • Er Booklux egnet for små squashklubber?
  Absolutt! Booklux er designet for å imøtekomme squashklubber i alle størrelser, og gir et omfattende sett med funksjoner som kan hjelpe enhver klubb å strømlinjeforme bestillingsprosessen og forbedre den generelle ledelsen.
 • Kan jeg bruke Booklux på mitt foretrukne språk?
  Ja, Booklux støtter over 25 språk, slik at du kan tilpasse og oversette alt bestillingsinnhold, inkludert personlig tilpassede e-poster og tekstmeldinger, til et hvilket som helst språk du trenger.
 • Hva slags støtte tilbyr Booklux?
  Booklux tilbyr dedikert kundestøtte for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av programvaren og løse eventuelle problemer du kan støte på. Du kan nå støtteteamet via e-post, live chat eller telefon.
 • Er det noen tilleggsfunksjoner jeg kan legge til Booklux-abonnementet mitt?
  Booklux tilbyr en rekke tilleggsfunksjoner, som lommebok, automatisk belysning, storskjerm- og kioskmodus, sikker biometrisk tilgang og tilgang med kode/kort, for å hjelpe deg med å automatisere og forbedre klubbens drift ytterligere. Noen funksjoner kan kreve tilleggsavgifter eller abonnementsplaner.
 • Kan jeg eksportere bestillingsdataene mine fra Booklux for videre analyse?
  Ja, du kan laste ned og eksportere bestillingsdataene dine fra Booklux for videre analyse. I tillegg kan du koble plattformen til Google Analytics, Google Tag Manager og Meta Facebook Pixel for mer detaljert innsikt og optimalisering.

For å konkludere

Avslutningsvis er Booklux den beste bestillingsprogramvaren for squashbaner i 2024, og gir en omfattende, brukervennlig og rimelig løsning for squashklubber i alle størrelser. Med sitt brede utvalg av funksjoner og automatiseringsmuligheter kan Booklux hjelpe deg med å strømlinjeforme bestillingsprosessen, forbedre klubbadministrasjonen og forbedre kundeopplevelsen din. Prøv den 21-dagers gratis prøveperioden i dag og opplev forskjellen selv.

For å lære mer om Booklux og for å se hvordan det kan hjelpe virksomheten din til å blomstre, besøk følgende lenke: https://www.booklux.com/no/squash-courts-booking-system

Kom i gang med Booklux i dag!

Prøv 21 dager gratis. Avbryt når som helst.

Start gratis prøveperiode

4.7 (104 ratings)

Copyright © 2011-2024 Booklux OÜ. Alle rettigheter forbeholdt.