Bookluxov softver za zakazivanje sastanaka radi besprijekorno i sigurno s Windows, macOS, iOS i Android uređajima.

Koji je najbolji softver za online rezervacije u 2024.?

Sustavi online rezervacija postali su bitan dio modernog poslovanja. Pojednostavljuju proces upravljanja terminima, rezervacijama i rasporedima, čineći ga lakšim i za klijente i za pružatelje usluga. U ovom postu ćemo vam predstaviti najbolji softver za online rezervacije u 2024., Booklux.

Booklux je sveobuhvatni sustav za rezervacije i softver za planiranje koji je osmišljen kako bi zadovoljio potrebe poduzeća svih veličina. Sa širokim rasponom značajki i funkcionalnosti, nudi besprijekorno i korisničko iskustvo za klijente, zaposlenike i vlasnike tvrtki.

Ključne značajke Bookluxa

Booklux je osmišljen kako bi zadovoljio tvrtke svih veličina, od malih do velikih, što ga čini idealnim rješenjem za širok raspon industrija i zanimanja. Njegova svestranost i opsežan skup značajki čine ga savršenim softverom za rezervacije za kozmetičke salone, wellness centre, sportske i fitness centre, objekte za igre s reketima i loptom, pružatelje usluga automobila, medicinske i zdravstvene usluge, tvrtke za usluge kućnim ljubimcima, centre za aktivnosti i hobije, tvrtke za iznajmljivanje , i profesionalne pružatelje usluga. Bez obzira na prirodu vašeg poslovanja, moćni Bookluxovi alati za planiranje i rezerviranje pomoći će pojednostaviti vaše operacije i poboljšati iskustvo vaših klijenata.

Višejezična podrška

Booklux podržava više od 25 jezika, što ga čini prikladnim za tvrtke koje posluju u više regija ili služe klijentima koji govore različite jezike. Možete prilagoditi i prevesti sav sadržaj svoje rezervacije, uključujući personalizirane e-poruke i tekstualne poruke, na bilo koji jezik.

Aplikacija klijenta s besplatnom mobilnom aplikacijom

Booklux nudi namjensku klijentsku aplikaciju, Agado, koja je dostupna na Android i iOS uređajima. Ova aplikacija pruža glatko korisničko iskustvo, omogućujući klijentima rezerviranje termina, primanje podsjetnika i davanje povratnih informacija bez napora.

Aplikacija za upravljanje s besplatnom mobilnom aplikacijom

Aplikacija za upravljanje Booklux vlasnicima tvrtki i zaposlenicima omogućuje upravljanje rezervacijama, rasporedima i klijentima u pokretu. Kompatibilan je s Androidom, iOS-om i web platformama, osiguravajući da imate pristup svom sustavu rezervacija s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.

Sveobuhvatne značajke rezervacije i zakazivanja

Booklux nudi niz značajki koje vam pomažu u učinkovitom upravljanju rezervacijama i rasporedima:

 • Pregled tjednog i mjesečnog radnog vremena vašeg tima
 • Sustav liste čekanja za potpuno rezervirane događaje ili grupe
 • Individualni korisnički računi za zaposlenike za upravljanje njihovim rezervacijama
 • Neograničeni podaci, lokacije, resursi, zaposlenici, usluge, rezervacije, klijenti i korisnički računi
 • Automatske ili ručne potvrde rezervacija
 • Personalizirani kalendar rezervacija
 • Jednostavno postavljanje i integracija s WordPress web stranicama
 • Poveznice za rezervacije koje se mogu dijeliti za društvene medije i druge platforme
 • Prilagodljive postavke rezervacija i usluge
 • Sigurna pohrana u oblaku za sve vaše podatke o rezervacijama

Fleksibilni rasporedi rada i plaćanja

Booklux vam omogućuje stvaranje i upravljanje radnim rasporedima i smjenama za vaš tim s lakoćom. Možete postaviti automatska plaćanja za svoju tvrtku, poboljšavajući novčani tok, štedeći vrijeme i pružajući prikladan način plaćanja za vaše vjerne kupce.

Ponavljajuće rezervacije i uvidi kupaca

S Bookluxom možete kreirati ponavljajuće rezervacije, pratiti broj novih klijenata i primati trenutne obavijesti kada klijenti rezerviraju ili otkažu termine online. Steknite uvid u svoje najprofitabilnije i najpopularnije rezervirane usluge kako biste optimizirali svoje ponude.

Besprijekorne integracije i digitalna plaćanja

Booklux se može integrirati s raznim unaprijed izgrađenim integracijama od pouzdanih tvrtki širom svijeta. Podržava sigurna digitalna plaćanja sa svih uređaja i uobičajenih načina plaćanja. Prilagodljive poruke obavijesti pomažu vam da klijente održite informiranima i angažiranima.

Zašto odabrati Booklux?

Booklux je sveobuhvatan, jednostavan i pouzdan sustav online rezervacija koji opslužuje tvrtke svih veličina. Nudi širok raspon značajki i funkcionalnosti, uključujući:

 • Višejezična podrška za više od 25 jezika
 • Klijentske i upravljačke aplikacije s besplatnim mobilnim verzijama
 • Fleksibilni rasporedi rada, plaćanja i postavke rezervacija
 • Ponavljajuće rezervacije, uvidi korisnika i obavijesti
 • Besprijekorne integracije i digitalna plaćanja
 • Izvozni podaci o rezervacijama za analizu i optimizaciju

S Bookluxom možete učinkovito upravljati svojim rezervacijama i rasporedima dok svojim klijentima pružate iznimno iskustvo. To je pametan, jednostavan i lak za korištenje softver za rezervacije koji će vam pomoći da rastete i upravljate svojim poslovanjem bez napora.

Često postavljana pitanja

 • Mogu li besplatno isprobati Booklux?
  Da, Booklux nudi 21-dnevno besplatno probno razdoblje bez potrebe za kreditnom karticom. Možete otkazati bilo kada tijekom probnog razdoblja bez ikakvih troškova.
 • Kako mogu dodati Booklux na svoju web stranicu?
  Booklux se može jednostavno integrirati s vašim web mjestom, omogućujući vam da dodate prikaz rezervacije ili gumb za otvaranje prikaza rezervacije prilagođenog mobilnim uređajima. Ako trebate pomoć, tim Bookluxa može vam pomoći da dodate kalendar rezervacija, poveznicu ili gumb na svoju web stranicu.
 • Mogu li prihvatiti online plaćanja putem Bookluxa?
  Da, Booklux podržava sigurna digitalna plaćanja sa svih uređaja i uobičajenih metoda plaćanja. To olakšava vašim klijentima plaćanje usluga putem interneta, poboljšavajući vaš novčani tok i smanjujući nepojavljivanje i otkazivanje u zadnji tren.
 • Mogu li koristiti Booklux na bilo kojem uređaju?
  Booklux besprijekorno radi na svim uređajima, uključujući web, Android i Apple platforme. Aplikacija Agado za kupčeve rezervacije kompatibilna je s Windows, macOS, iOS i Android uređajima, osiguravajući glatko korisničko iskustvo na svim platformama.
 • Mogu li prilagoditi postavke rezervacije u Bookluxu?
  Da, Booklux nudi potpuno prilagodljive postavke rezervacija, omogućujući vam da konfigurirate ponuđene usluge prema svojim potrebama. Također možete personalizirati svoj kalendar rezervacija, postaviti različita trajanja usluga i cijene za zaposlenike te upravljati potvrdama rezervacija.
 • Podržava li Booklux obavijesti e-poštom i SMS-om?
  Booklux vam omogućuje slanje prilagodljivih i višejezičnih e-mail i SMS obavijesti, uključujući potvrde rezervacije, podsjetnike, zahvalnice i zahtjeve za povratnim informacijama. Ove vam obavijesti pomažu da stupite u kontakt sa svojim klijentima, smanjite nepojavljivanje i poboljšate zadovoljstvo kupaca.

U zaključku

Zaključno, Booklux je najbolji softver za online rezervacije u 2024. koji nudi sveobuhvatan raspon značajki i funkcionalnosti za zadovoljavanje potreba poduzeća svih veličina. Sa svojom višejezičnom podrškom, aplikacijama za klijente i upravljanje, fleksibilnim postavkama rezervacije i besprijekornim integracijama, Booklux pojednostavljuje proces rezervacije za klijente i pružatelje usluga. Isprobajte Booklux već danas i iskusite prednosti pametnog, jednostavnog sustava rezervacija lakog za korištenje.

Da biste saznali više o Bookluxu i vidjeli kako može pomoći vašem poslovanju da napreduje, posjetite sljedeću poveznicu: https://www.booklux.com/hr

Započnite s Bookluxom danas!

Isprobajte 21 dan besplatno. Otkaži bilo kada.

Započni besplatnu probu

4.7 (58 ratings)

Autorska prava © 2011-2024 Booklux OÜ. Sva prava pridržana.