De afsprakenplanningssoftware van Booklux werkt naadloos en veilig met Windows-, macOS-, iOS- en Android-apparaten.

Wat is de beste online boekingssoftware in 2024?

Online boekingssystemen zijn een essentieel onderdeel geworden van moderne bedrijven. Ze vereenvoudigen het proces van het beheren van afspraken, boekingen en schema's, waardoor het voor zowel klanten als dienstverleners gemakkelijker wordt. In deze post laten we je kennismaken met de beste online boekingssoftware van 2024, Booklux.

Booklux is een alles-in-één boekingssysteem en planningssoftware die is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. Met een breed scala aan functies en functionaliteiten biedt het een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring voor klanten, werknemers en bedrijfseigenaren.

Belangrijkste kenmerken van Booklux

Booklux is ontworpen om tegemoet te komen aan bedrijven van elke omvang, van klein tot groot, waardoor het een ideale oplossing is voor een breed scala aan industrieën en beroepen. De veelzijdigheid en uitgebreide functieset maken het de perfecte boekingssoftware voor schoonheidssalons, wellnesscentra, sport- en fitnesscentra, racket- en balspelfaciliteiten, autoserviceproviders, medische en gezondheidsdiensten, dierenservicebedrijven, activiteiten- en hobbycentra, verhuurbedrijven en professionele dienstverleners. Ongeacht de aard van uw bedrijf, de krachtige plannings- en boekingstools van Booklux helpen u uw activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van uw klanten te verbeteren.

Meertalige ondersteuning

Booklux ondersteunt meer dan 25 talen, waardoor het geschikt is voor bedrijven die in meerdere regio's actief zijn of zich richten op klanten die verschillende talen spreken. U kunt al uw boekingsinhoud, inclusief gepersonaliseerde e-mails en sms-berichten, aanpassen en vertalen naar elke taal.

Client-app met gratis mobiele app

Booklux biedt een speciale client-app, Agado, die beschikbaar is op Android- en iOS-apparaten. Deze app biedt een soepele gebruikerservaring, waardoor klanten moeiteloos afspraken kunnen boeken, herinneringen kunnen ontvangen en feedback kunnen geven.

Beheer-app met gratis mobiele app

Met de Booklux-beheerapp kunnen bedrijfseigenaren en werknemers boekingen, planningen en klanten onderweg beheren. Het is compatibel met Android-, iOS- en webplatforms, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw reserveringssysteem.

Uitgebreide boekings- en planningsfuncties

Booklux biedt een verscheidenheid aan functies om u te helpen bij het effectief beheren van boekingen en schema's:

 • Overzicht van de wekelijkse en maandelijkse werkuren van uw team
 • Wachtlijstsysteem voor volgeboekte evenementen of groepen
 • Individuele gebruikersaccounts voor medewerkers om hun boekingen te beheren
 • Onbeperkte data, locaties, middelen, medewerkers, diensten, boekingen, klanten en gebruikersaccounts
 • Automatische of handmatige boekingsbevestigingen
 • Gepersonaliseerde boekingskalender
 • Eenvoudige installatie en integratie met WordPress-websites
 • Deelbare boekingslinks voor sociale media en andere platforms
 • Aanpasbare boekingsinstellingen en services
 • Veilige cloudopslag voor al uw boekingsgegevens

Flexibele werkschema's en betalingen

Met Booklux kunt u eenvoudig werkschema's en diensten voor uw team maken en beheren. U kunt automatische betalingen voor uw bedrijf instellen, de cashflow verbeteren, tijd besparen en uw trouwe klanten een handige betaalmethode bieden.

Terugkerende boekingen en klantinzichten

Met Booklux kun je terugkerende boekingen maken, het aantal nieuwe klanten bijhouden en direct meldingen ontvangen wanneer klanten online afspraken boeken of annuleren. Krijg inzicht in uw meest winstgevende en populaire geboekte diensten om uw aanbod te optimaliseren.

Naadloze integraties en digitale betalingen

Booklux kan worden geïntegreerd met verschillende vooraf gebouwde integraties van vertrouwde bedrijven over de hele wereld. Het ondersteunt veilige digitale betalingen vanaf alle apparaten en gangbare betaalmethoden. Aanpasbare meldingsberichten helpen u klanten op de hoogte en betrokken te houden.

Waarom kiezen voor Booklux?

Booklux is een uitgebreid, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar online boekingssysteem dat geschikt is voor bedrijven van elke omvang. Het biedt een breed scala aan functies en functionaliteiten, waaronder:

 • Meertalige ondersteuning voor meer dan 25 talen
 • Client- en beheerapps met gratis mobiele versies
 • Flexibele werkschema's, betalingen en boekingsinstellingen
 • Terugkerende boekingen, klantinzichten en meldingen
 • Naadloze integraties en digitale betalingen
 • Exporteerbare boekingsgegevens voor analyse en optimalisatie

Met Booklux kun je je boekingen en planningen effectief beheren en tegelijkertijd een uitzonderlijke ervaring voor je klanten bieden. Het is slimme, eenvoudige en gebruiksvriendelijke boekingssoftware waarmee u uw bedrijf moeiteloos kunt laten groeien en beheren.

Veel Gestelde Vragen

 • Kan ik Booklux gratis uitproberen?
  Ja, Booklux biedt een gratis proefperiode van 21 dagen zonder creditcard. U kunt tijdens de proefperiode op elk moment kosteloos annuleren.
 • Hoe voeg ik Booklux toe aan mijn website?
  Booklux kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw website, zodat u een boekingsweergave of een knop kunt toevoegen om een mobielvriendelijke boekingsweergave te openen. Als je hulp nodig hebt, kan het Booklux-team je helpen bij het toevoegen van een boekingskalender, link of knop aan je website.
 • Kan ik online betalingen accepteren met Booklux?
  Ja, Booklux ondersteunt veilige digitale betalingen vanaf alle apparaten en gangbare betaalmethoden. Dit maakt het voor uw klanten gemakkelijk om online voor diensten te betalen, uw cashflow te verbeteren en no-shows en last-minute annuleringen te verminderen.
 • Kan ik Booklux op elk apparaat gebruiken?
  Booklux werkt naadloos op alle apparaten, inclusief web-, Android- en Apple-platforms. De Agado-app voor het boeken van klanten is compatibel met Windows-, macOS-, iOS- en Android-apparaten, waardoor een soepele gebruikerservaring op alle platforms wordt gegarandeerd.
 • Kan ik de boekingsinstellingen in Booklux aanpassen?
  Ja, Booklux biedt volledig aanpasbare boekingsinstellingen, zodat u de aangeboden services kunt configureren op basis van uw behoeften. U kunt ook uw boekingskalender personaliseren, verschillende serviceduren en prijzen voor werknemers instellen en boekingsbevestigingen beheren.
 • Ondersteunt Booklux e-mail- en sms-meldingen?
  Met Booklux kunt u aanpasbare en meertalige e-mail- en sms-meldingen verzenden, inclusief boekingsbevestigingen, herinneringen, bedankbriefjes en feedbackverzoeken. Deze meldingen helpen u om met uw klanten om te gaan, no-shows te verminderen en klanttevredenheid te verbeteren.

Ten slotte

Concluderend, Booklux is de beste online boekingssoftware in 2024 en biedt een uitgebreid scala aan functies en functionaliteiten om te voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. Met zijn meertalige ondersteuning, klant- en beheer-apps, flexibele boekingsinstellingen en naadloze integraties vereenvoudigt Booklux het boekingsproces voor zowel klanten als dienstverleners. Probeer Booklux vandaag nog en ervaar de voordelen van een slim, eenvoudig en gebruiksvriendelijk boekingssysteem.

Voor meer informatie over Booklux en om te zien hoe het uw bedrijf kan laten groeien, gaat u naar de volgende link: https://www.booklux.com/nl

Ga vandaag nog aan de slag met Booklux!

Probeer 21 dagen gratis. Annuleer op elk moment.

Start gratis proefperiode

4.7 (58 ratings)

Copyright © 2011-2024 Booklux OÜ. Alle rechten voorbehouden.