A Booklux időpont-ütemező szoftvere zökkenőmentesen és biztonságosan működik Windows, macOS, iOS és Android eszközökkel.

Melyik a legjobb online foglalási szoftver 2023-ban?

Az online foglalási rendszerek a modern vállalkozások elengedhetetlen részévé váltak. Leegyszerűsítik a találkozók, foglalások és menetrendek kezelésének folyamatát, megkönnyítve ezzel mind az ügyfelek, mind a szolgáltatók számára. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk Önnek 2023 legjobb online foglalási szoftverét, a Bookluxot.

A Booklux egy mindent az egyben foglalási rendszer és ütemező szoftver, amelyet úgy terveztek, hogy bármilyen méretű vállalkozás igényeit kielégítse. A funkciók és funkciók széles skálájával zökkenőmentes és felhasználóbarát élményt kínál az ügyfelek, az alkalmazottak és a cégtulajdonosok számára.

A Booklux legfontosabb jellemzői

A Bookluxot úgy tervezték, hogy a kicsitől a nagyig bármilyen méretű vállalkozást kiszolgáljon, így ideális megoldás az iparágak és szakmák széles skálája számára. Sokoldalúsága és átfogó szolgáltatáskészlete tökéletes foglalási szoftverré teszi szépségszalonok, wellness-központok, sport- és fitneszközpontok, ütő- és labdajáték-létesítmények, autószolgáltatók, orvosi és egészségügyi szolgáltatások, kisállat-szolgáltató vállalkozások, tevékenységek és hobbiközpontok, kölcsönzők számára. és professzionális szolgáltatók. Vállalkozása jellegétől függetlenül a Booklux hatékony ütemezési és foglalási eszközei segítenek leegyszerűsíteni az Ön működését és javítani az ügyfelek élményét.

Többnyelvű támogatás

A Booklux több mint 25 nyelvet támogat, így alkalmas több régióban működő vállalkozások számára, vagy különböző nyelveket beszélő ügyfelek kiszolgálására. Személyre szabhatja és bármilyen nyelvre lefordíthatja foglalási tartalmát, beleértve a személyre szabott e-maileket és szöveges üzeneteket is.

Kliens alkalmazás ingyenes mobilalkalmazással

A Booklux egy dedikált kliens alkalmazást kínál, az Agado-t, amely Android és iOS eszközökön érhető el. Ez az alkalmazás zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy könnyedén foglaljanak időpontot, kapjanak emlékeztetőket és küldjenek visszajelzést.

Menedzsment alkalmazás ingyenes mobilalkalmazással

A Booklux menedzsmentalkalmazás lehetővé teszi a cégtulajdonosok és alkalmazottak számára, hogy menet közben is kezeljék a foglalásokat, a menetrendeket és az ügyfeleket. Android, iOS és webes platformokkal kompatibilis, így bárhonnan és bármikor hozzáférhet foglalási rendszeréhez.

Átfogó foglalási és ütemezési szolgáltatások

A Booklux számos funkciót kínál a foglalások és menetrendek hatékony kezeléséhez:

 • Csapata heti és havi munkaidejének áttekintése
 • Várólista rendszer a teltházas eseményekhez vagy csoportokhoz
 • Egyéni felhasználói fiókok az alkalmazottak számára a foglalások kezeléséhez
 • Korlátlan adat, helyek, erőforrások, alkalmazottak, szolgáltatások, foglalások, ügyfelek és felhasználói fiókok
 • Automatikus vagy kézi foglalási visszaigazolások
 • Személyre szabott foglalási naptár
 • Egyszerű beállítás és integráció a WordPress webhelyekkel
 • Megosztható foglalási linkek a közösségi médiához és más platformokhoz
 • Testreszabható foglalási beállítások és szolgáltatások
 • Biztonságos felhőtárhely az összes foglalási adathoz

Rugalmas munkabeosztás és fizetés

A Booklux segítségével könnyedén hozhat létre és kezelhet munkabeosztásokat és műszakokat csapata számára. Beállíthat automatikus fizetést vállalkozása számára, javítva a készpénzáramlást, időt takaríthat meg, és kényelmes fizetési módot biztosíthat hűséges ügyfelei számára.

Ismétlődő foglalások és ügyfélbetekintések

A Booklux segítségével ismétlődő foglalásokat hozhat létre, nyomon követheti az új ügyfelek számát, és azonnali értesítést kaphat, ha az ügyfelek online foglalnak vagy mondanak le időpontot. Szerezzen betekintést legjövedelmezőbb és legnépszerűbb lefoglalt szolgáltatásaiba, hogy optimalizálja kínálatát.

Zökkenőmentes integráció és digitális fizetés

A Booklux integrálható különféle előre beépített integrációkkal, amelyek világszerte megbízható cégektől származnak. Támogatja a biztonságos digitális fizetéseket minden eszközről és általános fizetési módról. A személyre szabható értesítő üzenetek segítenek az ügyfelek tájékoztatásában és elkötelezettségében.

Miért válassza a Bookluxot?

A Booklux egy átfogó, felhasználóbarát és megbízható online foglalási rendszer, amely bármilyen méretű vállalkozás számára alkalmas. A funkciók és funkciók széles skáláját kínálja, többek között:

 • Többnyelvű támogatás több mint 25 nyelvhez
 • Ügyfél- és felügyeleti alkalmazások ingyenes mobilverziókkal
 • Rugalmas munkabeosztás, fizetés és foglalási beállítások
 • Ismétlődő foglalások, ügyfélbetekintések és értesítések
 • Zökkenőmentes integráció és digitális fizetés
 • Exportálható foglalási adatok elemzéshez és optimalizáláshoz

A Booklux segítségével hatékonyan kezelheti foglalásait és menetrendjeit, miközben kivételes élményt nyújt ügyfelei számára. Ez egy intelligens, egyszerű és könnyen használható foglalási szoftver, amely segít vállalkozása növekedésében és zökkenőmentes kezelésében.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Ingyenesen kipróbálhatom a Bookluxot?
  Igen, a Booklux 21 napos ingyenes próbaverziót kínál hitelkártya nélkül. A próbaidőszak alatt bármikor díjmentesen lemondhatja az előfizetést.
 • Hogyan adhatom hozzá a Bookluxot a webhelyemhez?
  A Booklux könnyen integrálható webhelyével, lehetővé téve egy foglalási nézet vagy gomb hozzáadását a mobilbarát foglalási nézet megnyitásához. Ha segítségre van szüksége, a Booklux csapata segít abban, hogy foglalási naptárt, linket vagy gombot adjon hozzá webhelyéhez.
 • Elfogadhatok online fizetést a Booklux segítségével?
  Igen, a Booklux támogatja a biztonságos digitális fizetést minden eszközről és általános fizetési módról. Ez megkönnyíti ügyfelei számára a szolgáltatások online fizetését, javítva a pénzforgalmát, és csökkentve a meg nem jelenések és az utolsó pillanatban történő lemondások számát.
 • Használhatom a Bookluxot bármilyen eszközön?
  A Booklux zökkenőmentesen működik minden eszközön, beleértve a webes, Android és Apple platformokat is. Az Agado ügyfélfoglaló alkalmazás Windows, macOS, iOS és Android eszközökkel kompatibilis, így minden platformon zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít.
 • Testreszabhatom a Booklux foglalási beállításait?
  Igen, a Booklux teljes mértékben testreszabható foglalási beállításokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy a kínált szolgáltatásokat az Ön igényei szerint konfigurálja. Személyre szabhatja foglalási naptárát, beállíthat különböző szolgáltatási időtartamokat és árakat az alkalmazottak számára, valamint kezelheti a foglalási visszaigazolásokat.
 • A Booklux támogatja az e-mail- és SMS-értesítéseket?
  A Booklux lehetővé teszi testreszabható és többnyelvű e-mail- és SMS-értesítések küldését, beleértve a foglalási visszaigazolásokat, emlékeztetőket, köszönőleveleket és visszajelzési kéréseket. Ezek az értesítések segítik az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt, csökkentik a meg nem jelenések számát, és javítják az ügyfelek elégedettségét.

Következtetésképpen

Összefoglalva, a Booklux a legjobb online foglalási szoftver 2023-ban, amely funkciók és funkciók széles skáláját kínálja, hogy megfeleljen a különböző méretű vállalkozások igényeinek. Többnyelvű támogatásával, ügyfél- és felügyeleti alkalmazásaival, rugalmas foglalási beállításaival és zökkenőmentes integrációjával a Booklux leegyszerűsíti a foglalási folyamatot az ügyfelek és a szolgáltatók számára egyaránt. Próbálja ki a Bookluxot még ma, és tapasztalja meg az intelligens, egyszerű és könnyen használható foglalási rendszer előnyeit.

Ha többet szeretne megtudni a Bookluxról, és megtudhatja, hogyan segítheti elő vállalkozását, látogasson el a következő linkre: https://www.booklux.com/hu

Kezdje el a Booklux szolgáltatást még ma!

Próbálja ki 21 napig ingyen. Bármikor lemondhatja.

Ingyenes próba indítása

4.7 (58 ratings)

Copyright © 2011-2023 Booklux OÜ. Minden jog fenntartva.