Bookluxs avtaleplanleggingsprogramvare fungerer sømløst og sikkert med Windows-, macOS-, iOS- og Android-enheter.

Hva er den beste online bestillingsprogramvaren i 2023?

Online bookingsystemer har blitt en viktig del av moderne virksomheter. De forenkler prosessen med å administrere avtaler, bestillinger og tidsplaner, noe som gjør det enklere for både kunder og tjenesteleverandører. I dette innlegget vil vi introdusere deg til den beste online bookingprogramvaren i 2023, Booklux.

Booklux er et alt-i-ett bookingsystem og planleggingsprogramvare designet for å imøtekomme behovene til bedrifter i alle størrelser. Med et bredt spekter av funksjoner og funksjoner, tilbyr den en sømløs og brukervennlig opplevelse for kunder, ansatte og bedriftseiere.

Nøkkelfunksjoner til Booklux

Booklux er designet for å imøtekomme bedrifter i alle størrelser, fra små til store, noe som gjør den til en ideell løsning for et bredt spekter av bransjer og yrker. Dens allsidighet og omfattende funksjonssett gjør den til den perfekte bestillingsprogramvare for skjønnhetssalonger, velværesentre, sports- og treningssentre, racket- og ballspillanlegg, biltjenesteleverandører, medisinske og helsetjenester, kjæledyrservicevirksomheter, aktivitets- og hobbysentre, utleiebedrifter , og profesjonelle tjenesteleverandører. Uavhengig av virksomhetens art, vil Booklux sine kraftige planleggings- og bestillingsverktøy bidra til å strømlinjeforme driften og forbedre kundenes opplevelse.

Flerspråklig støtte

Booklux støtter mer enn 25 språk, noe som gjør det egnet for bedrifter som opererer i flere regioner eller serverer kunder som snakker forskjellige språk. Du kan tilpasse og oversette alt bestillingsinnholdet ditt, inkludert personlig tilpassede e-poster og tekstmeldinger, til alle språk.

Klientapp med gratis mobilapp

Booklux tilbyr en dedikert klientapp, Agado, som er tilgjengelig på Android- og iOS-enheter. Denne appen gir en jevn brukeropplevelse, slik at klienter kan bestille avtaler, motta påminnelser og gi tilbakemelding uten problemer.

Administrasjonsapp med gratis mobilapp

Booklux-administrasjonsappen lar bedriftseiere og ansatte administrere bestillinger, tidsplaner og kunder mens de er på farten. Den er kompatibel med Android, iOS og nettplattformer, og sikrer at du har tilgang til bestillingssystemet ditt fra hvor som helst, når som helst.

Omfattende bestillings- og planleggingsfunksjoner

Booklux tilbyr en rekke funksjoner for å hjelpe deg med å administrere bestillinger og tidsplaner effektivt:

 • Oversikt over teamets ukentlige og månedlige arbeidstid
 • Ventelistesystem for fullbookede arrangementer eller grupper
 • Individuelle brukerkontoer for ansatte til å administrere bestillingene sine
 • Ubegrenset data, lokasjoner, ressurser, ansatte, tjenester, bestillinger, klienter og brukerkontoer
 • Automatiske eller manuelle bestillingsbekreftelser
 • Personlig bestillingskalender
 • Enkelt oppsett og integrasjon med WordPress-nettsteder
 • Delbare bookinglenker for sosiale medier og andre plattformer
 • Tilpassbare bestillingsinnstillinger og tjenester
 • Sikker skylagring for alle bestillingsdataene dine

Fleksible arbeidsplaner og betalinger

Booklux lar deg lage og administrere arbeidsplaner og skift for teamet ditt på en enkel måte. Du kan sette opp automatiske betalinger for virksomheten din, forbedre kontantstrømmen, spare tid og tilby en praktisk betalingsmetode for dine lojale kunder.

Gjentakende bestillinger og kundeinnsikt

Med Booklux kan du opprette gjentakende bestillinger, spore antall nye kunder og motta umiddelbare varsler når kunder bestiller eller avbestiller avtaler online. Få innsikt i dine mest lønnsomme og populære bestilte tjenester for å optimalisere tilbudene dine.

Sømløse integrasjoner og digitale betalinger

Booklux kan integreres med ulike forhåndsbygde integrasjoner fra pålitelige selskaper over hele verden. Den støtter sikre digitale betalinger fra alle enheter og vanlige betalingsmetoder. Tilpassbare varslingsmeldinger hjelper deg med å holde kundene informert og engasjert.

Hvorfor velge Booklux?

Booklux er et omfattende, brukervennlig og pålitelig online bookingsystem som henvender seg til bedrifter i alle størrelser. Den tilbyr et bredt spekter av funksjoner og funksjoner, inkludert:

 • Flerspråklig støtte for 25+ språk
 • Klient- og administrasjonsapper med gratis mobilversjoner
 • Fleksible arbeidsplaner, betalinger og bestillingsinnstillinger
 • Gjentakende bestillinger, kundeinnsikt og varsler
 • Sømløse integrasjoner og digitale betalinger
 • Eksporterbare bookingdata for analyse og optimalisering

Med Booklux kan du effektivt administrere dine bestillinger og tidsplaner samtidig som du gir en eksepsjonell opplevelse for kundene dine. Det er en smart, enkel og brukervennlig bestillingsprogramvare som hjelper deg å vokse og administrere virksomheten din uten problemer.

ofte stilte spørsmål

 • Kan jeg prøve Booklux gratis?
  Ja, Booklux tilbyr en 21-dagers gratis prøveperiode uten behov for kredittkort. Du kan kansellere når som helst i løpet av prøveperioden uten kostnader.
 • Hvordan legger jeg til Booklux på nettstedet mitt?
  Booklux kan enkelt integreres med nettstedet ditt, slik at du kan legge til en bestillingsvisning eller knapp for å åpne en mobilvennlig bestillingsvisning. Hvis du trenger hjelp, kan Booklux-teamet hjelpe deg med å legge til en bestillingskalender, lenke eller knapp på nettstedet ditt.
 • Kan jeg godta nettbetalinger med Booklux?
  Ja, Booklux støtter sikre digitale betalinger fra alle enheter og vanlige betalingsmåter. Dette gjør det enkelt for kundene dine å betale for tjenester online, forbedrer kontantstrømmen og reduserer manglende oppmøte og avbestillinger i siste liten.
 • Kan jeg bruke Booklux på hvilken som helst enhet?
  Booklux fungerer sømløst på alle enheter, inkludert web-, Android- og Apple-plattformer. Agado-kundebestillingsappen er kompatibel med Windows-, macOS-, iOS- og Android-enheter, og sikrer en jevn brukeropplevelse på alle plattformer.
 • Kan jeg tilpasse bookinginnstillingene i Booklux?
  Ja, Booklux tilbyr fullt tilpassbare bestillingsinnstillinger, slik at du kan konfigurere tjenestene som tilbys i henhold til dine behov. Du kan også tilpasse bestillingskalenderen din, angi forskjellige tjenestevarigheter og priser for ansatte og administrere bestillingsbekreftelser.
 • Støtter Booklux e-post- og SMS-varsler?
  Booklux lar deg sende tilpassbare og flerspråklige e-post- og SMS-varsler, inkludert bestillingsbekreftelser, påminnelser, takkemeldinger og tilbakemeldingsforespørsler. Disse varslene hjelper deg med å engasjere kundene dine, redusere manglende oppmøte og forbedre kundetilfredsheten.

For å konkludere

Avslutningsvis er Booklux den beste online bestillingsprogramvaren i 2023, og tilbyr et omfattende utvalg funksjoner og funksjoner for å møte behovene til bedrifter i alle størrelser. Med sin flerspråklige støtte, klient- og administrasjonsapper, fleksible bestillingsinnstillinger og sømløse integrasjoner, forenkler Booklux bestillingsprosessen for både kunder og tjenesteleverandører. Prøv Booklux i dag og opplev fordelene med et smart, enkelt og brukervennlig bookingsystem.

For å lære mer om Booklux og for å se hvordan det kan hjelpe virksomheten din til å blomstre, besøk følgende lenke: https://www.booklux.com/no

Kom i gang med Booklux i dag!

Prøv 21 dager gratis. Avbryt når som helst.

Start gratis prøveperiode

4.7 (58 ratings)

Copyright © 2011-2023 Booklux OÜ. Alle rettigheter forbeholdt.